Projekt tavelvägg har startat hemma och jag hade tänkt köpa likadana ramar som jag redan har på väggen men till min besvikelse så har de ramarna i svart utgått på Ikea. Nu finns bara silver kvar och ska jag köpa liknande ramar på Gallerix så skulle de kosta det tre dubbla! Typiskt!
Kom då på tanken att spraya ramarna i silver i den svarta sprayfärgen jag har hemma. Som sann pysslare så har jag ett litet lager med olika sprayfärger ståendes i en garderob. 
 
 
Passade även på att spraya en gammal sliten pall som tjejerna inte lekt med på ett bra tag. Nu passar den som extra stol i vardagsrummet och Belle har enklare att sitta vid vardagsrumsbordet när det serveras något där ;) 
 
 
 
Eftersom glaset va fastlimmad (typiskt!) så skar jag ut glaset ur den lilla ramen men den stora täckte jag då det lätt blir spänningar i glaset och de kan spricka. Vart superbra!
 
 Gillar att kunna byta ut lite prints och bilder om vart annat på tavelväggen. Nu är det Nick Brandts foton som fått ta plats. Perfekt sätt att förnya lite hemma för en lite mindre peng! Så här blev det!
 
 
Bilder Ikea och lillaanna.se 
 
Britten

Oh, vad fint du gör.
Helt i min stil, att lösa problemen med det man har hemma.
Du är en pärla!

Svar: Tack! Ja, sedan är de ju så roligt att pyssla ihop det också :)
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress