Igår va jag på Gröna Lund med en kompis och såg Lenny Kravitz. Det är första gången som jag går på en konsert på Gröna Lund så har aldrig upplevt grönan på det sättet förrut. Gud så mycket folk! Undrar om det finns någon max belopp på antal människor de släpper in? Vi passade även på att åka lite saker och gå i det nya spökhuset "House of nightmares" när alla va vid scenen. Läskigt värre! Jag som inte tycker om att bli skrämd...men nu har jag iallafall gjort det, om någon frågar ;) Trotts att jag borrade in huvudet i min väninna hela tiden... Haha!
 
 
 
 
Men är man på konsert på grönan så är de såklart att man ska se artisten så efter ett glas vin på bryggan bar det av mot folkvimlet igen. Vi hamna mitt framför scenen och jag tycker att platserna va rätt bra faktiskt... Om man bortser från alla otroligt långa människor vi va tvunga att klämma oss in framför då vi först inte såg ett smack... 
 
 
 
Efter konserten va jag bara tvungen att tävla i något så kastade lite boll och vann två mjukis blommor till tjejerna. Som jag smög in och la vid sidan av mina sovande små hjärtan när jag kom hem.
 
 
Det värsta med att trängas vid en konsert är inte själva konserten utan efter när alla ska ut och med samma bussar och båtar in mot stan igen. Folk va som galna och tröck på när vi skulle gå på båten. Herregud, de gick ju båtar hela tiden, måste vart extra insatta för så fort en lämnade kajen så kom nästa. Men alla skulle såklart med just denna... Vi hamna längst fram och fick då också stå längst fram på båten. En jätte mysig och bra idé då vi fick en jättefin siluett av Stockholm där vi stod längst fram. Men det va rätt höga vågor och det som inte får hända hände och en jättevåg svepte in över hela fören och över alla oss stackare som stod där och njöt av utsikten. Så jag klafsade av båten dyblöt från bena och nedåt... tur iallafall att jag skulle hem men mina stackars skor är nog förstörda :(
 
 
Men trotts den blöta avslutningen på dagen så va de en toppen kväll. Så mysigt när vädret tillåter så man kan njuta av de härliga sommarkvällarna! Fler sånna önskas!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress