Inbjudan till Belles 3 års kalas har nu gått ut. I år kommer vi inte ha något barnkalas för henne då jag tycker hon är för liten för detta. Tycker att det räcker med ett kalas för familjen och närmaste släktingarna. Det är egentligen inte förrän de får egna kompisar som de leker med på förskolan som jag tycker att man har anledning att bjuda till barnkalas. Brukar väl vara lagom till deras fyraårskalas. Trotts detta har jag ju bjudit till barnkalas både för Lea och Belle när de va yngre. Men i år orkar jag inte och tror som sagt inte Belle förstår att hon inte får något barnkalas då vi har barn i släkten också så då känner jag att det inte gör något att ställa in.
 
Men som vanligt så ska det va ett tema på kalaset! Belles tema i år har hon till viss del valt själv då hon fick välja mellan tre allternativ. Det vart godiskalas eller CandyParty som det så snyggt heter på engelska. Jag och Lea pysslade ihop inbjudningskorten tillsammans som i linje med temat föreställer godisfjärliar :)
 
 
 
Har lite planer för hur jag ska dekorera och vad jag ska bjuda på men de vill jag såklart inte avslöja innan kalaset. Så "To be continued"!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress