5 augusti 2015

Honeycombs

Vardag

Stannade till på Honeycomb på Hötorget med barnen i lördags. För er som inte vet vad detta är är det ett yoghurtställe som serverar frozen yougurt med alla möjliga toppingar. De säljer också godis och va ett perfekt ställe för tjejerna då de skulle välja något gott till lördagskvällen. Belle valde "glassen" alltså den frusna yougurten och Lea valde en påse med smågodis. Vi har som regel att ska de ha lördagsgodis så får de välja 10 stycken godisar sedan räcker det. Detta gör att de väljer ut godisarna med omsorg, det blir inte en massa rester liggandes hemma och jag tycker även att de är en lagom mängd sötsaker för de små. Funkar super för oss då de ändå inte äter mer. Belle kände ingen skillnad på yougurten och en glass utan smackade i sig hela utan problem. Hon valde en topping med några geléhallon, godis som alltid går hem hos små har jag fått erfara.
 
 
 
 
Hittade dessa godisbuketter och vart lite förälskad. Vilken rolig ide att göra själv om man orkar eller att köpa för att ge bort när man ska gå bort till någon istället för en vanlig blomma. Bara att sticka ner lite grillpinnar i vackra godisar och binda ihop med cellofan. 
 
 
 
Idag har jag inte mått så prima ballerina. Har nämligen haft huvudvärk hela dagen.... Allt har vart super jobbigt, träna va värst men tog mig iallafall igenom passet. Nu har barnen lagt sig och jag kan äntligen slänga mig själv på sängen. Hoppas innerligt att huvudvärken är borta till imorgon! Natt natt!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress