15 augusti 2015

Fullt upp!

Vardag

Har haft så fullt upp de sista dagarna så har inte vunnit blogga! Lea har blivit uppsagd från förskolan en vecka innan skolan börjar så vi har fått ta till både mormor och morfar, haft henne med på jobbet och jobbat hemma. Hur kan de göra så?! Säga upp en plats en hel vecka innan skolan börjar, snacka dålig planering av stadsdelsförvaltningen! Dessutom så är hela skolan som hon ska börja på stängd p g a planeringsdagar hälften av dagarna så fritidsverksamheten fanns inte heller... Hade i te tänkt lämna henne där iallafall men ändå, nu finns inget allternativ! Fritids är bra men närman som ny sexåring kommer och ska börja så känns ju inte jätte roligt att lämna henne på ett helt nytt ställe med helt nya människor (som hon inte ska vara med sedan iallafall då enligt skolpersonalen som vi talat med säger att sommarpersonalen inte är samma som de sedan får i klassen) i bara några dagar?!
 
Usch, jag är fortfarande upprörd över detta Tröttsamt vi löst det....Någon annan som fått samma trevliga överraskning?
 
Idag har jag baka som en tok! Imorgon ska vi fira Belle med släkten och de närmare vännerna. Jag har en kompis över med sina barn och Andreas har en kompis över sedan är det bara släkt. Eller bara och bara, vi blir rött många ändå, har räknat och vi blir 25 st! Men finns det hjärterum så finns det stjärterum ;)
 
 
 
Mer om vad som ska bjudas på kommer imorgon då jag interiör avslöja något innan kalaset! Men jag har bakat allt själv så hoppas verkligen att allt smakar gott!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress