25 augusti 2015

Formex barn

Inredning - barn

Inte ett Formex för barn utan ett Formex med inredning och detaljer till barnrummet! För finns det något härligare att inreda än sina barns rum? Tror nog att de hamnar på topp tre iallafall för var annars får kreativiteten flöda fritt? Färger, mönster och egna kreationer är ju mer än välkomna av de små liven. Inredning till barn fanns det gått om på mässan och detta va också en av de delar där vi fastnade kanske lite för länge eftersom vår tid där va begränsad men vem kan döma än när man set alla söta, smarta och roliga lösningar och inredningsdetaljer?!
 
 
 
 
På Frank and Poppy vart jag dökär i svankudden mitt uppe på hyllan och även i den färgglada världskartan  med sevärdheter längst ner. Känns som en kul och informativ tavla till ett barnrum. Dem hamnar på inköps/önskelistan!
 
Blomingville fanns ju på plats med alla deras sjukt snygga detaljer och möbler men också med deras barnkollektion. 
 
 
 
 
Kids concept med inspirerande och inbjudande miljöer. Se bara på de små möblerna längst ner, så söta! Kolla väggmålningen, tyckte de va en smart och snygg grej istället för sänggavel på barnsängen!
 
 
 
Hade man jobbat som inköpare på en inredningsbutik skulle man ju blivit galen här inne. Så mycket fin så man måste ha väldigt svårt att välja! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress