25 september 2014

Stora tjejen

Vardag

Blir så stolt när jag tänker på mina små hjärtan. Båda har blivit så stora <3 Lea är just nu inne i en fas där hon är väldigt hjälpsam och ska visa folk hur man gör. Hon springer och hämtar saker åt en, springer före och slår portkoden, håller upp dörren för en och vill gärna vara den som städat och gjort fint hemma. Så go! Jämför jag för ett år sedan så är det en stor förändring då hon då va inne i en lite ilsknare period då hon ville mycket men kanske inte kunde. Mer frustration helt enkelt. 
 
Belle har ju också blivit så stor! Måste ta mig tid och ändra i bloggens header då hon va typ ett år när den bilden togs! Måste ju va uppdaterad, haha! Hon gör mycket som storasyster och vill också gärna hjälpa till när hon kan. 
 
 
Fick hjälp med att bära hem matkassen i går, tur nog hade vi inte köpt något skört som ex ägg för kassen drog i backen en del om jag säger så... Men det är tanken som räknas ;)
 
Belle vill vara med där det händer hela tiden och det märker man inte minst när vi är ute och går och Lea springer före. Belle blir så nyfiken och kan inte heller sitta still utan måste antingen springa efter eller se vad som händer...
 
 
I kväll ska jag ut med mitt gamla jobb och äta. Mysigt! Rycker att det är så roligt att vi håller kontakten trotts att vi inte jobbar ihop längre. Träffade ju ändå dessa människor varje dag i nästan åtta år så det är kul att höra vad alla har för sig och gå ut och ta en god bit mat. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress