13 september 2014

Resevagn

Barnprylar Shopping tips

Har tittar en del på denna resevagn/paraplyvagn/sulky från Babyzen. Modellen heter YoYo och jag tycker chassit är väldigt snyggt. Liknar Bugaboo bee lite och tar en maxvikt på 15 kilo. Det possitiva med denna är att man kan fälla ihop den så den blir väldigt liten. Så liten att den till och med kan gå som handbagage på flyget. Med kommer även en liten väska. Vagnen i helhet väger endast 6 kilo och känns som den optimala vagnen att ha i bilen eller på resan. 
 
Gillar också mönstret som kom med texten Milk i en special edition. Skulle köpa till det för att kunna kombinera den med en svart vagn för att kunna byta lite. 
 
Har ni själv någon favorit sulky? Det enda jag känner talar emot denna är de små hjulen. Det blir garanterat inga offroad trippar eller promenader i snön med denna. 
 
Michelle

Älskar denna! Nåväl, iallafall utifrån det jag sätt utav den på bild. Har suktat efter just denna Limited edition sedan den kom ut. Skulle dock vilja ha med svart chassi. Har du klämt på vagnen? Kram

Svar: Visst är den fin! Nej, jag har inte tagit mig till någon affär än. Vill gärna känna och klämma om jag ska beställa den :) Har du någon erfarenhet av den?
Anna Wallin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress