11 maj 2014

Mysdag

Roligheter

Igår var det en riktig mysdag! Först spenderade jag förmiddagen med att baka en bulle i långpanna. Anledningen var att vi på eftermiddagen skulle besöka en vän till mig och för första gången träffa deras lilla bebis Och ville ha med oss lite fika :)
 
Först åkte vi till mina förälderar som bor i samma område och åt en god lunch. Mys med mormor och morfar för tjejerna. Sedan bar det av till min vän för bebismys! 
 
 
 
Har sensurerat ansiktet på lilla skruttan då det kan va lite känsligt att lägga upp bilder på andras barn på nätet. Hon va såå söt! Blir ju lite sugen på en till bebis när man ser de små, sköra, lena knytena som bara ligger där och snusar. Men nej, här blir inga fler!
 
Efter mys med mormor, morfar och bebis bar det av hemåt för Mellomys! Mina två fina kusiner kom över och vi förberedde lite snittar och korkade upp bubblet. Kändes helt tätt att dricka rosa champagne till Eurovison finalen! Brukar sällan dricka champagne då det känns väldigt lyxigt och dyrt (har kvar en flaska sedan vårt bröllop...4 år gammal... Kan man fortfarande dricka den?) så det blir istället att den bara står och väntar här hemma till det finns något riktigt stort att fira men det blir aldrig av, hehehe!
 

Såg ni finalen? Vi hade väldigt roligt när vi satt och kommenterade alla bidragen samtidigt som vi svepte bubbel och pillade i oss snittar. Gillade verkligen vinnarlåten, den och Sannas låt var de ända två som gav mig gåshud. Tippade även rätt då jag trodde vi skulle hamna på tredje plats! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress