Igår var det Lea och Belles förskoleavslutning eller förskolans sommarfesten som den också heter då barnen inte riktigt kan sluta på förskolan efter avslutningen som i skolan. Mina små töser var som vanligt vid sånna här tillställningar lite oroliga, nervösa och trötta så det vart väl inte riktigt så som vi hoppats. Efter lite peppning och massor med kramar var båda med på några sånger på trappan men sedan ville inte Belle mer och jag fick gå fram och hämta henne. Lea ville också helst vara med oss i publiken men satt iallafall kvar. Efter sångstunden var det avtackning och diplomutdelning till de barn som ska börja skolan nästa läsår sedan hade några av barnen övat in ett dansupträdande. Lea var också med i dansgruppen men en liten incident då pojken bredvid råkade ta en av Leas saker räckte för att få henne ur balans och super ledsen. Hon sprang till mig och ville inte va med och dansa. Tyckte mest synd om henne då jag vet hur roligt hon tycker att det är och hur mycket de övat. Men hon stog och sjöng med och rörde sig lite till musiken ändå även fast hon inte vågade eller ville uppträda...
 
Efter avslutningen fick barnen glass och fler hade tagit med sig fika men vi begav oss hem för lite mer utrymme och lugn. 
 
Gjorde en "snabb tårta" av en köpt rulltårta ge om att smetade på grädde och lägga på lite bär. Perfekt när man inte orkar eller hinner baka annat men vill lyxa till det lite mer för en billig peng :)
 
 
 
Ja, okej jag erkänner! Syndade med lite "tårta" och en halv bullskiva! Har ju varit så duktig under 10 dagar nu då jag helt varit utan socker så kände att det va okej att synda på tjejernas avslutning. Har bestämt mig för att midsommarafton också kommer vara en dag då jag tillåter mig lite socker men INGET däremellan!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress