Måste börja med att berömma mig själv, är  nämligen väldigt stolt över mig själv och att jag klarat av att bygga denna på egen hand. Pappa har hjälp mig böja till vinklarna som skivorna hänger på men annars har jag gjort allt själv! 
Har haft den här ideén ett tag men velat vänta med att bygga den tills jag känt att Belle vart stor nog för riktig säng. 
 
Nu plockade vi bort spjälsängen förra veckan och hon har känt in hur det är att sova i stor säng så tänkte att det var dags! Fyndade en Kura säng på blocket för 350 kr och har fått mdf skivorna av en kompis (stort tack igen!)  Sedan har jag använt mig av två skummadrasser från jysk (á 100kr) till var sin sänggavel som jag klätt med drapålakanen från spjälsängen. Dessa kommer ju inte behövas mer då storleken på tjejernas nya madrasser är betydligt större och det känns bra att de kommer till användning! 
 
 
 
Så, hela kalaset har änsålänge gått på 550kr pluss småsummor för skruv, reglarna och lite annat "pynt". Ska köpa vit färg och måla hela vit också så kommer kosta lite mer men det blir ju inte alls de summorna som en färdig våningssäng av denna typ går på! 
 
Sedan blir det till att tapetsera om och få bort onödiga hål från lampor och hyllor som inte ska vara på väggen. Ja, nu ser ju en lampa som inte gör så mycket nytta där vid trappan...
 
Kommer lägga in bilder på hur jag gjort i morgon för nu är jag sååå trött efter ha hållt på HELA dagen. Imorgon blir det slappa vid poolen istället så jag får ta igen mig lite mina sista dagar på semester för på måndag börjar jag jobba! 
 
vendelan.blogg.se

Men åh vilken fin säng!! Älskar den

Svar: Åh, tack så mycket! Roligt att du gillade den!
Anna Wallin

Sofia

Så himla cool :) Jätte fint! Jag gillar den :)

Svar: Tack så mycket!
Anna Wallin

Anonym

gud vad fin anna. du har möjligtvis inte måtten uppskriva någonstans i gömmorna.

Sara

Hej gud så fin!! Du har inte måttet i gömmorna skulle vilja ha en lika fin till mina tjejer♡

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress