Ingredienser
1 dl mandelmjöl
1 dl pumpafrön
1 dl sokrosfrön
0, 5 dl sesamfrön
0, 5 dl linfrön
2 ägg
2 msk smält smör
1 tsk brödkryddor
Flingsalt
Gör så här;
Blanda alla ingredienser utom flingsaltet i en bunke. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Smeten är väldigt kladdig och för att du ska kunna kavla ut den på enklast sätt riv av en bra bit ned plastfolie och lägg på smeten, nu kan du trycka och kavla ut den utan att den kladdar. Kavla ut till önskad tjocklek på knäckebrödet, jag har ca 5 mm på mina. Ta bort plastfolien och strö över lite flingsalt. Grädda i 15 min i 175 grader. Sänk sedan värmen till 100 grader och låt brödet torka i ugnen i ytterligare 45-60 min. Ta sedan ut det och skär i skivor med vass kniv. Jag fick ut 7 skivor på detta receptet.