12 december 2014

Pepparkakshus

Julen

Igår gjorde barnen ett pepparkakshus eller jag satte ihop det sedan fick de dekorera varsin sida. Jag och min bror gjorde likadant när vi va små och kan tänkande att det skedde på liknande sätt som med mina tjejer. Lea som är äldst delar upp godisarna efter färger i högar och placerar noga ut olika mönster med nonstop och strösselfjärilar. Belle kocentrerar sig på att försöka få i sig så mycket hon kan av dekorationen. Men hon tyckte att det var superroligt med glasyren.som att rita fast kladdigt, roligare kan det ju inte bli.
Tycker att de här tuberna med färdig glasyr i olika färger är toppen när barnen håller på. Enkelt och det stelnar fort. Supersmidigt!
 
 
 
 
 
Ni kan ju anta vilken sida som är vems :) Nu står huset i vardagsrummet och tjejerna är stolta så de spricker varje gång de går förbi det. La in en ljusslinga i det också så nu ser det extra juligt ut när vi sitter och myser i soffan. 
 
 
Satte även grannhus i min nagelljusstake, funkade kanon. (Tips, tips till er som har en sådan) Så nu står den där bredvid också, så fint!
 
Har lovat tjejerna att de kommer få äta upp huset när julen är slut så nu har det något att se framemot även när julen är över. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress