Idag har det pysslats för fullt då mitt årliga julpyssel ägt rum. Vart lite ändrade planer då Belle kräktes igår och det kändes inte så jättekul att ta hit folk och riskera att smitta ner alla inför jul. Så vi ändrade plats och pysslade i en annan del av stan istället. Funkade kanon och nu är julkorten nästan helt färdiga! Det tar sin lilla tid att få ihop alla men det är väldigt roligt. Har börjat göra massor av olika julkort då det lätt blir långtråkigt att göra likadana till alla. Nu är alla kort unika och jag får verkligen utlopp av min kreativitet då varje nytt kort blir ett nytt litet projekt att få ihop :)
 
 
Fick blommor, godis och en present av mina fina vänner som kom på pysslet. Denna fick jag av en vän som fått ärva massor av bebiskläder av oss. (Hon hade absolut inte behövt köpa något då det bara är kul när de kommer till användning) Men såå fin gest!
 
 
Jag körde glitterkjol från HM så kände mig som en julgran men jag gillart! Är det julpyssel med glögg och julfeeling så får man se utvisning en julgran ;) Dessa fina boxar låg i paketet <3
 
 
 
Supertack för både presenter och en trevlig kväll!!<3
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress