2 augusti 2014

Varmt!

Vardag

Så varmt det är! Har precis varit på en förmiddagspromenad till Karlbergs slott med tjejerna och på vägen hem höll jag på att rinna bort! Klockan är inte äns 11.30 än och det är så här varmt ute, puh! Måste vara runt 30 grader iallafall! 
 
 
Vi gick ut rätt tidigt då jag tänkte att värmen inte slagit sedan brukar det vara rätt lugnt ute vid denna tiden också och de kan ju vara rätt skönt! Vi tog en promenad ner till Karlbergsparken där tjejerna fick springa runt lite och leka i den lilla parken bakom slottet. Lea vart så varm så tröjan åkte av. Först tänkte jag att hon vart för naken för att vara i parken men sedan kom jag på mig själv, så gör ju pojkar när de är varma så varför kan inte en liten tjej också kasta av sig tröjan när det är så varmt?! 
 
 
 
 
 
 
Sedan slog vi oss ner vid kanalen, åt lite jordgubbar och tittade på polisbåtarna som försökte jaga folk i gummibåtar.... Det skulle tydligen varit Stockholm By gummibåt idag men polisen ställde in arrangemanget eftersom det inte fanns tillräckligt med resurser och de kunde inte garantera säkerheten. Efter förra årets dödsfall förstår jag detta men det var ett par hundra människor som ändå kände för att åka gummibåt idag men de verkade inte komma någonstans utan fick ligga vid hornsbergstrand i sina båtar.... 
 
Bild från förra årets Stockholm by gummibåt i Karlbergskanalen. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress