Så! Då har jag kört igång, IGEN! Hehe, nä nu ska jag få rutin på den här träningen och började imorse med en powerwalk på 40 min. Har hört att man ska gå innan frukost så trotsade hungern och begav mig ut i spåret. 
 
Jag tycker att vi har väldigt bra rundor nära oss då Karlbergsparken och kanalen bara är runt hörnet. Nu viste jag ju att jag hade exakt 40 minuter på mig att gå så tog den runda som jag tidigare klockat på 45 min... Herregud va skakis jag är i benen nu! Även fast jag "bara" gått (dock snabbt) så är det ju bara promenad och det tycker jag man ska klara utan problem, men här känns det kan jag lova! Ännu ett täcken på att det är hög time att sätta igång! 
 
 
Nu har jag även börjat räkna points igen (Viktväktarna). Det funkade sist och kommer också funka igen, bara man är hård mot sig själv och följer programmet! Inget funkar om man fuskar! Jag har 26 points per dag jag får/ska äta och en veckobonus på 49... hoppas att kunna låta bli veckobonusen för snabbare resultat men jag vet ju att det är svårt ibland... Men perfekt att den finns där som en räddning om man råkar gå över någon dag eller har ett svagt ögonblick med en pizza eller något liknande ;)
 
Därför funkar denna "diet" bäst på mig. Jag måste kunna äta allt då jag kan få dessa infall ibland och då inte få dessa skuldkänslor som gör att jag skiter i allt för det är ju endå förstört. Utan nu räknar jag allt och allt är okej, bara man inte tar för mycket så det är det som är den stora utmaningen nu! 
 
Någon som vet hur många points det är i en proteindrink?
 
Känner på en gång efter PW att jag inte va sugen på något onyttigt utan rör man på sig vill man inte förstöra det med en bulle efter träningen. Tror detta kan vara en bra hjälp för mig så jag håller mig borta från sötsakerna. Vi får se, hoppas! Startade istället dagen med en proteindrink och två finkrisp. Heja mig!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress