Här kommer en liten sammansättnings av bilder från mitt cocktailparty och VIP middag som jag bjöd på i lördags. Vi va totalt 16 personer som åt trerätters och sedan dök det upp lite fler för festandet. Mycket trevligt!
 
 
Här ser nu bidragen i cocktailtävlingen, alla drinkar gick i gröna toner och var alla mycket goda! Men vår drink vann! Wippii hehe! Jag hade köpt en lite flaska Baileys som jag hade tänkt ge till vinnarna men istället för att behålla den själv så bjöd jag runt den på festen. Delad glädje är dubbel glädje eller vad brukar man säga ;) 
 
 
Vår drink är den i mitten som jag hällt upp i små flaskor (barndrycks flaskor) och drinken jag blandade heter Piggelin. Smakar piggelinglass och det gick tydligen hem hos fler än mig :)
 
 
 
Jag va ingen bra fotograf den här kvällen då jag hade fullt upp med att ha trevligt och servera mat så har därför lånat lite bilder av mina kära gäster. 
 
 
Jag hade ordnat små goodiebags till alla kvinnliga gäster med lite smått och gått i som smink och krämer som jag hoppas uppskattades. Fick hjälp av en vän och hennes kontakter. Allt vart lyckat och maten va god så jag är mycket nöjd över kvällen! Nästa år blir det 30 års fest och jag har redan tänkt ut temat :D 
 
Tack till er alla som kom och firade mig denna gång <3
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress