27 november 2013

Typiskt

Mammaliv

Såg att min 20% check på Åhléns gick ut idag så begav mig (trotts att jag va hur trött som helst och även skulle på utvecklingssamtal på Leas förskola vid lunch) ut på stan för att kunna ta del av de bra erbjudandena.
 
När jag kom dit så va självklart hela Skultuna bordet lensat och kvar va bara några röda små ljusstakar. Jag ville ju ha de små i mässing men de enda som fanns kvar va de i glasmontern som visade vad som funnits att välja på...
 
 
Men jag gav mig inte utan är det tag tre för priset av två och dessutom 20% på köpet så då j*vlar! Haha, nä men jag gick fram till en dam som såg trevlig ut och frågade om jag inte fick köpa de i skylten :D Hon tittade lite konstigt på mig och svarade eh ja jo kanske de men jag vet inte om vi har lådorna kvar till dem... DET GÖR INGET, utbrast jag och spatserade med raska steg bort till montern och damen följde efter och tog ut mina fina ljuslyktor. 
Stackarn fick leta och gissa vad de hette så hon kunde slå in de i kassan och när jag skulle betala hittade jag även en bonuscheck jag haft länge i plånboken på 100kr! Så istället för ordinarie pris på 537 kr (Åhléns är billigare än vissa har jag sätt som tar hela 199kr/lyckta) så vart det 186 kr, Totalt för tre stycken!! Wii, som hittat! Tänk vilken tur man kan ha, fick dem jag ville ha också med platt kant då de glimmar mest :)
Kände mig som veckans omständigaste kund hehe, men de va det värt!
 
Sedan hade jag lite fler rabattcheckar på 20% på andra avdelningar så passade på att utnyttja dem och handla lite julklappar. 
Puh! Stressade som ett djur för att hinna till förskolan i tid, känns ju sådär att man kommer sent till ett bokat möte på sin dotters förskola. Vill ju framstå som pålitlig och punktlig ;)
Men jag han med fem minuters marginal och fick till och med vänta en liten stund.
 
Glad va jag över mina "fynd" då jag hunnit med att utnyttja mina 20% rabattcheckar enda tills jag två timmar senare får ett sms från Åhléns att imorgon börjar klubbdagarna på Åhlens och då får man 100 kr i rabattcheck för varje 500 kr man handlar för... Jaha, blir exakt samma som 20% på mina köp så hade alltså inte behövt stressa som en tok idag för att få dessa priser.... Typiskt, säger bara det...
 
Härlig julfeeling utanför Åhlens City och fin julskyltning! Måste förbi NK någon dag och kolla in deras också!
 
Liten som gosar med min hand på tunnelbanan hemåt, inte bara jag som va trött idag...
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress