Jag blir helt galen, vill täcka mina väggar med så mycket fina posters och prints. Dessa är bara några av de alla jag är förtjusta i. Sen har jag ju gjort en del egna prints och tavlor också som jag bara älskar. Hur ska jag få plats med allt? Trotts att vi har en del väggar så börjar de bli trångt.... 
 
Detta wall sticker från Ferm living tyckte jag va en rolig idé i tjejernas rum då man kan klistra upp den på väggen och märka ut vart vi varit och vart vi ska. Lite utbildande samtidigt som den är väldigt fin och smart.
Sen finns de ju lite olika modeller på Olle Eksells "kakao ögon" här är en som jag tycker om.

 
Denna vill jag verkligen ha, LocalGraphics av Stockholm! Finns av lite fler städer som Göteborg och Malmö men också stadsdelar som Söder eller Gamlastan och har äver sätt Gotland. Så fina!

 
 Och den här! Är den inte för söt! 

Den åker också raka vägen in i tjejernas rum!
 
Jag kan lägga upp fler men då skulle det här inlägge aldrig ta slut så de får jag ta någon annan dag :)
 
Jaha, nu är det söndasmorgon och jag ska ta tag i dagen. Igår pluggade jag inget så de måste jag göra idag. Gud vad jag längtar till den här kursen är slut! Just nu känns det som att jag gör allt halvdant. Kan inte riktigt koncentrera mig på plugget och när jag pluggar är jag mamma på deltid och de kräver egentligen heltid just nu så de känns inge bra att prioritera bort. Nästa gång jag sätter mig i skolbänken så är det när Belle börjat på förskolan!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress