Är ute efter två nya nattygsbord till vårt sovrum och skulle vilja ha något med lite förvaring. Är dock lite less på alla som ser typ likadana ut och kostar så mycket och som man kanske tröttnar på ändå om något år, så hittade denna inspirerande bilden på Anine Bings inspo blogg. SMART säger jag bara! Trava snygga vita lådor på varandra och limma locket i botten på lådan över för mer stabilitet i bordet. Detta måste jag göra! 
 
 
Nu ska jag ut på jakt efter snygga lådor!

Igår va jag ju på matten och jag kunde inte tro mina ögon, fick C på provet! Alltså VG! Jag är så himla glad! Att talen kan va så sjukt svåra att man inte har koll på om man gör rätt eller helt fel... Men tydligen va de en del rätt iallafall :)
 
Idag ska jag ha en fixardag då jag ska gå med massor av tidningar, kartonger och glas till sorteringen och panta flaskor. Sen blir det en tur till västermalmsgallerian för att lämna tillbaka en grej och titta efter en regnjacka. Fick en i födelsedagspresent men är osäker på modellen då jag velat ha en annan förrut. Men vi får se. Trevlig tisdag på er!
 
Britten

Grattis, du är så duktig.
Bamsekram

Svar: Tack! Fick tillbaka inlämningsuppgiften i onsdags också och fick godkänt så nu känns det som att jag kommer klara kursen :) Hoppas ni har det mysigt på Kreta! Många kramar
LillaAnna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress