Vårgarderoben fortsätter att utveckals, va inne på Zara för några dagar sedan och handlade lite fina barnkläder. Jag vet att jag sagt det förr men jag säger det igen, gud va fina deras barnkläder är! Fastnade för de beiga chinosen till Lea här i mitten på bilden och en tröja med en ballerina på som hon älskade. Sen vart det en mörkblå kofta också, tycker inte Lea haft så många bra koftor men de kan vi ändra på ;)
 
Nu känns det som att det är time att göra ännu en utrensning och sortera bort urväxta kläder. Det är med lite blandade känslor jag gör dessa utrensningar, det är skönt att göra plats men samtidigt är de tråkigt att plocka bort fina kläder som jag önskar hon kunde haft fler gånger... ja ja, så är det och jag får väl se fram emot när Belle kan använda dem, fördelen med att få en tjej till ;)

 
Deras baby kollektioner är så söta fast eftersom Belle redan har så mycket fina saker från Lea är jag inte så jätte inspirerad att köpa så mycket nytt till henne just nu. Får bli när hon blir lite äldre så hon inte bara får ärvda kläder! 



 
De har ju så fina pojkkläder också så William fick en lite present från gudmor. Blev dock ingen bild på den men här är en annan lite tröja som jag tyckte var så söt.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress