Vart tar tiden vägen? Herregud, jag tycker tiden går så fort i alla tänkbara situationer. Vart tar tiden vägen på dagarna? Jag lämnar Lea klockan 9 på förskolan och så hinner jag hem och städa lite sen ska jag helt plötsligt hämta henne då klockan redan slagit 14.30! Va?! Hur kan det komma sig? Vad har hänt med dagen?
Eller vad har hänt med veckorna, va det inte jul nyss då vi satt och delade ut paket och Lea träffa tomten? Nej, de va ju nästan 4 månader sedan! Och vad hände med min nyfödda lilla räka Belle? Hon som va så liten och skör, hon blev 7 månader här om dagen! Va, jag fattar inte! Det här börjar ju bli läskigt, såhär fort gick det inte när jag väntade på saker när jag var liten. Då kändes de ju som år till julafton när det va första december och skolan tog ju aldrig slut :D Kommer tiden bara att gå fortare och fortare ju äldre man blir eller vad är det frågan om. Hur bromsar man det här? Men gud, jag tror jag börjar få lite av en 30-års kris haha den kommer tidigt, lagom till min 28 årsdag! 
 
 Ledsen och trött men ändå så söt <3

Puss från storasyster så blir det bra :)
 
Va på BVC med Belle igår och fick det konstaterat, hon har blivit stor. Hon fick hålla i en kloss och sen kollade de om hon kunde byta hand och när hon tappade den så tittade de om hon reagerade vart den hamnade och hon fick godkänt på båda två :) Sen undersökte läkaren henne och vi vägde och mätte. Nu va de ju ett tag sedan så de är ju lite kul att få veta själv hur stor hon har blivit. Nu är hon 69 cm och väger 8700 g. När Lea va 6 1/2 mån så vägde hon 8100 g så Belle är lite större, vår lilla knubbas :)
Hennes huvudform har blivit jätte fin då hon sitter nästan hela tiden nu, hon hade ju lite platt bakhuvud förrut men de är nästan helt borta redan.
 
Efter BVC så vart det en prommenad i solen som faktiskt värmde, kanske finns det hopp ändå... Så mycket påskris och pynt det är överallt i stan nu. Man blir så inspirerad av att få fint hemma. Vilken färg har ni på fjädrarna i erat ris?
 
 
Sedan mötte vi upp Alexandra och Lilly och syndade lite på Thelins bageri på kungsholmen, de är så bra för där får man ta in vagnarna och de har väldigt mycket gott att välja på!



 
Tyvärr visade detta syndande sig idag på vågen då jag inte alls gått ner så mycket som jag hoppats... de va iallafall inget plus!
 
Min längd: 175 cm
Start vikt: 88 kg
Nuvarande: 73 kg
Målvikt: 65 kg

Viktnedgång denna vecka: -0,3 kg
Viktnedgång i tävlingen från 1 jan: -8,8 kg
Total viktnedgång (sedan 6 sep): -15 kg
 
Nu är vi inne på sista veckan i tävlingen och det vore ju roligt om jag kommer ner på -10 kilo sedan 1 januari så nu jäklar ska jag sattsa i veckan som är kvar. Typiskt att de är påskveckan och våffeldagen på måndag! Men nej, nu är de slut på ursäkter och synd, nu ska jag sattsa! All in sista veckan så har vi sista invägningen nästa söndag den 31/3 istället för på fredag så har två dagar till på mig att gå ner lite! 
 
Pepp och påminnelse på kylskåpet ;) 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress