30 mars 2013

Glad Påsk!

Mammaliv Påsk

På skärtorsdagen ville Lea vara påskkärring på förskolan, så här såg hon ut när jag lämnade henne :)

 
Det va fler påskkärringar där så hon tyckte de va så roligt. När jag hämtade henne tog vi en sväng till mamma och pappa så hon fick lämna en täckning och få en liten tablettask. Första steget till att gå påskkärring, men i år fick det räcka med att plinga på mormor och morfars dörr.
 
Igår, på långfredagen va vi bjudna till min mamma och pappa så då bar det av till Tyresö igen. Där firade vi in påsken med min släkt och en massa god mat!
 


Så himla gott va det! Nybakat bröd, laxrullader, köttfärspizza med kronärtskocka, ägg med räkröra, potatis, lax, och andra små snittar. Gud vad jag åt så de va ju tur att inget av det som serverades var särsklit fett då slutdatum för vår vikttävling är söndag morgon...

Men sen kom efterrätter och fikat fram och då va de andra bullar! Haha, här hade jag vanligtvis ätigt en bit av varje för att smaka på allt men nu va det till att prioritera. Vart en liten bit av daimkakan med godishallona och där fick der räcka. Känner mig så duktig som stod emot både snacks, tårta och chokladkakorna :)

 
Skönt va de också att inte känna sig spräng mätt och illamående när vi åkte där ifrån som jag brukar :P 

Tjejerna fick sedan påskpresenter och Lea fick även ett litet ägg med godis så det vart full rulle till kl 19.00 då sockret gick ut kroppen och Lea vart tvärtrött. Då va de inget snack om saken utan vi fick snabbt packa ihop och åka hem så hon fick gå och lägga sig. Belle va också grinig och jättetrött så de va bara att packa in oss i bilen.
Det är ju lite andra tider som gäller när man har så här små barn, antingen får man äta tidigt och åka hem till läggningen eller så får man ta med ett sovkitt och lägga barnen där man är. Är ju dock inte så populärt när man ska dra upp barnen och åka hem så bäst är ju då att sova över. Annars får man bara bita i det sura äpplet och ta allt grin och gnäll och trötta barn dagen efter och tänka att det iallafall inte är så ofta man får göra så här... Får se hur vi gör resen av påsken...

 Små händer ivriga att öppna en påskpresent :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress