23 juli 2013

Parken Zoo

Mammaliv

Igår va vi på Parken Zoo i Eskilstuna och tittade på massor av fina djur och åkte karuseller. Det är verkligen ett mysigt ställe! Vi va där sommaren 2011 med Lea och då tyckte vi att hon va så stor fast hon bara va 1,5 år :D men nu kunde hon verkligen njyta av allt. Vi hade det bästa tänk bara vädret då det inte va för varmt men ändå soligt och skönt, så en väldigt behaglig dag att gå runt och uppleva saker på!
 
Lea hos surikaterna :)
 
 
Först var det ett besök hos alla djur och deras nya dinosauriedel! Belle tyckte att dinosaurierna va jätte läskiga så jag fick gå före ut med henne medan Lea ville stanna och rita och titta på när dinosaurierna sprutade vatten på alla besökande. Rekommenderar verkligen ett besök på parken och speciellt om man har barn som är intresserade av dinosaurier :)
 
 
Tivolit va en hit och vi köpte ett åkband så Lea kunde åka massor av karuseller och favoriten va Masken som är som Nyckelpigan på Grönan. Sedan kom Kaffekopparna där hon ville snurra som bara den och åka fler varv. Gud va illa jag och Andreas mådde efter den. Haha, tänk att när jag va lite mådde jag aldrig illa men nu...man börjar bli gammal!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress