3 december 2013

Trött...

Mammaliv

Känns som att klockan är över tolv på natten men den är bara åtta... Hade en jätte jobbig natt med Belle inatt och hoppas på att denna natt inte blir likadan!
 
 
Ibland kommer hon liksom inte till ro utan är jätte orolig och grinar och gnyr i sin säng. Igår ville hon hålla mig i handen men efter 30 min sittandes vid sidan av spjälsängen orkade jag inte mer, höll ju på att somna själv! Kände dessutom mig jätte stressad över att jag va tvungen att plugga på kvällen också men tiden bara rann iväg... Andreas bytte av mig och sprang fram och tillbaka in till Belle så jag skulle få plugga men kan ju säga att min koncentration inte va på topp eftersom jag hela tiden hörde Belle skrika i rummet intill. Tillslut tröttnade jag och gick in och tog upp henne och la mig bredvid henne i Leas säng. Då somnade hon på fem min och jag också... Lea fick byta säng med mig och sov med Andreas i vår säng medans jag låg i hennes barnsäng med Belle hela natten... Bekvämt, eller inte. Hade jätte ont i ryggen, höfterna och nacken i morse... Jag kunde ju gjort flyttningsförsök men jag va så himla trött så jag orkade inte röra mig. Fick i och för sig springa och hämta ersättning till lillskruttan en gång vid 2 tiden och vid 4 började hon böka runt och kunde inte komma till ro igen så efter några minuters bluffande och knuffande la jag henne i hennes säng och då somnade hon nästan på direkten. Sen kom Andreas in vid 6.30 och skulle hämta sina kläder...bah! Som sagt inte optimalt att han har sin garderob inne hos tjejerna. Kan den nya komma NU tack! 
 
Va rätt mörbultad och trött när jag klev upp... Belle sov mellan 10-12 på förmiddagen och eftersom jag inte hann plugga något igårkväll så kände jag mig tvungen att göra de då hon sov trotts att sömn kanske va något jag skulle behövet. När jag hämtade Lea vid 15.00 skulle klockan lika gärna kunnat va 19.00 och nu är jag helt död. Ska bara läsa några sidor i fastighetsvärderingsboken så jag känner att jag är någolunda i fas iallafall... Vart är jullovet när man behöver det?
 
 (Boken är egentligen blå men mixtrade lite med en app så vart den grå hahaha)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress