26 december 2013

Bättre dag...

Mammaliv

Belle somnade vid 19 igår och sov lite oroligt fram till 2 då hon vaknade och va jätte pigg. Jag ville dock inte ta morgon än utan fick lägga mig bredvid henne och sjunga "sov du lilla videung" det funkar alltid. Låten gör att hon blir lugn på en gång och efter en timme hade hon somnat igen. Kl 6 fick hon första målet välling på hela natten då hon inte "frågat" efter de under natten...funderar på att börja avvänjningen redan nu, vi hade ju tänkt ta de när Andreas är ledig efter nyår men vill hon eller ja. Hon skuta äta på natten tidigare så kör jag gärna på det! Får se hur denna natten blir! Hon somna iallafall om efter vällingen vid 6 och vakna kl 8 så så fixk vi upp för att grattat pappa på sängen. 
 
Han fick hantlar av mig i present (han har önskat sig de så de är ingen pik) och han vart jätte glad. Tråkigt nog va den lättaste jag köpt lite för lätt för honom tyckte han... jag som haft sådana problem att släpa dem genom butiken och hem på egenhand, as tunga om ni frågar mig! :( Hade aldrig orkat att köpa tyngre men får väl ta hjälp med mig nästa gång... Men hade köpt två och den tyngre va tydligen ok så då har han en iallafall :)
 
Vi har haft födelsedagsmiddag för honom nu då det serverades lam med pressad potatis och svampsås och det va sååå gott! Var min svärmors man som gjort och han vet verkligen hur man lagar lam! Mums va det!
 
 
 
Nu myser jag framför Ernst på tv, missade när de sändes så har startat de på TV4 play. Bra grejer för en som är dålig på att passa tider ;)
 
 
Julen fortsätter ju för vår del då vi fått skjuta på vår lilla julafton som egentligen skulle vart i går men inte mig emot nu kan jag julmysa i några dagar till! Älskar julen!