27 augusti 2013

Smart förvaring IKEA

Är så trött på att gräva i lådorna hemma efter stumpor, skärp eller annat smått och har spanat in dessa lådor på IKEA. Man kombinerar fler små lådor i sina stora, jättebra sätt att få ordning på allt!
 
Sedan tycker jag att det är roligt och snyggt att visa upp sina fina skor på skohyllorna men långt ifrån alla skor är så fina och har ett litet förvaringsproblem med de mindre snygga skorna, så de lär bli IKEAS skofövaringslådor också, super smarta!




Ni kanske redan sätt dem och har organiserat era garderober och byråer men jag har haft en liten trög start på denna punkt. Men nu är det dax!

Lådorna för skorna blir perfekta på hyllorna istället för att trava fula skor på varandra eller använda olika skokartonger som lätt ser väldigt spretigt och tråkigt ut. Mycket prisvärda också då man får fyra stycken under hundringen!
Tycker inte bara det är viktig att man trivs med vad man sätter på sig utan att man trivs med sin garderob som helhett är ju mycket lättare att hitta rätt kläder i en snygg och prydlig garderob och då blir du också mer lugn.
Dessutom kan de hända att man hittar något eller ganska mycket fint som man hade glömt bort att man hade när man får ordning på allt! Mitt motto; Organisera mera!

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress