Är så sugen på att renovera om badrummet här hemma. Ut med plastmattan och in med fint kakel.
Sedan skulle jag göra nästan vad som helst för att få plats med ett badkar men vårt badrum är så litet så skulle man trycka in ett badkar skulle man inte få plats med något annat och vi behöver en toalett och ett handfat också...
 
Men drömma kan man och de gjorde vi när vi tog en sväng förbi Bauhaus ock kollade på de som fanns.
Vi hittade detta badkaret som bara va 1,3 m långt och skulle vi byta till ett lite mindre handfat så kanske de skulle få plats.


Det är högre så man sitter som på en stol och badar, vet inte om de är samma mys känsla att bada då och om de skulle funka om tjejerna vill bada ihop... Sedan va tyvärr priset inte roligt och tror att det skulle kännas som att man satt på toa i en korridor bredvid det badkaret så vi fortsätter att bara drömma!
 
Idag ska vi ut till Tyresö och hämta sand i en tom smörask som Lea ska ta med sig till förskolan. De har haft en sommaruppgift där de ska ta med sig sand tillbaka till förskolan från en plats där de spenderat tid och tycker om i sommar. Sedan ska de berätta för sina kompisar om platsen och tänka tillbaka på de härliga sommarminnena. Tycker att sommaruppgiften i år va rätt mysig och dessutom får de pynta smörasken hur de vill och Lea älskar ju att pyssla så de blir säkert roligt!

Hoppas ni också har en skön helg!
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress