21 april 2013

Kalas helg

Mammaliv

Avslutar denna underbara helg med detta inlägg som summerar lite. I går va det kalas med familj och släkt med massor av godsaker och fina presenter! Tack så jättemycket! Lite bilder på hur det såg ut.
 
 

Det lucktar så gott här hemma av alla fina blommor jag fick i går, hoppas de håller sig länge!
Marängsvisstårtan gick hem och munkmuffinsen va inte dåliga de heller. Sen hade Lea valt två olika sorters småkakor på affären, ett par barn kakor och ett paket Marabou daimkakor, super goda! Har ni inte provat dem än så gör det bara! Om du inte vill gå ner i vikt vill säga för man kan inte sluta, haha! Tanken va väl att jag skulle baka småkakorna också men när vi va på afären för att köpa mer ägg och socker så fastna Lea vid tårtdisken. Hon hade fått syn på en prinsesstårta och inte en vanlig utan en med en prinsessa nedstucken i mitten. Ni förstår, hon vart helt till sig och vägrade lämna disken. Hon grät och skrek och ville absolut att vi skulle köpa med oss den hem. Därför vart dealen att hon fick ta en bild på tårtan så vi kan köpa den när hon fyller år och sen fick hon välja kakor till kalaset i kakdisken istället. Här är hennes bild, tårtan högst upp på disken :)
 
 
Idag har vi varit ute i Tyresö hos mina föräldrar och grillat och bara slappat i solen. Gud va skönt de va! Vi hade lagt ut solmadrasser på deras terass och ställt ut lite stolar så där hade vi det bra medan Lea lekte i sandlådan och Belle låg och sov så gott i vagnen. Snacka om mys söndag! Det är något speciellt med egen uteplats, så där kan man ju inte göra i stan. Då är de ett helt projekt att ta sig med all mat och grejer till parken sen kan man inte slappna av på samma sätt då Lea kan komma bort och eftersom de är så många andra där. Hm nu börjar husköpartankarna igen...
 
Sen har vi haft besök av en kompis som pluggar till frisör som klipt Lea för första gången. Jag va så nervös över att hennes fina lockar skulle försvinna men hon gjorde ett väldigt bra jobb. Eftersom vi aldrig klipt Lea så har håret växt lite ojämt och de slitna i topparna trasslar sig lätt så ärför bestämde vi oss för att äntligen klippa henne. Men både jag och Andreas är överräns om att hon ska behålla sitt långa hår så de vart bara tillsnyggning av topparna. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress