6 september 2012

Sovmorgon

Mammaliv

Åh va trött jag är, Lea och Belle också för vi sov ända till 8.30. Jag ringde förskolan och meddelade att vi tog lite sovmorgon så vi slipper stressa dit till 9. Dagen blir ju lite kortare men de är de värt. 
 
Igår va jag ute och flängde. Först lämnade jag Lea på förskolan sedan åkte jag till mina föreldrar i Tyresö och lånade deras skrivare då jag va tvungen att skriva ut lite saker. Sedan bar det av till jobbet där jag hälsade på gruppen jag jobbar med. De tyckte Belle va så söt och hon va så snäll hela tiden fast hon var vaken va hon tyst och väsnades inte, kan ju annars vara ett problem då man besöker en kundtjänst som sitter i telefonen med kunder...
 
Sötnosen i resestolen :)
 
Sedan kom Andreas och följde med hem, han skulle jobba hemma resten av dagen och de passade ju bra för då kunde han åka med mig hem.
Sedan va de av till förskolan att hämta upp Lea igen och sedan till affären för lite shopping av middag.
Hem och laga middag, vart en köttfärslimpa, de tycker jag är väldigt gott. Lite husmanskost med potatis och lingonsylt  :)
 
Sedan kom Andreas mamma på besök, vi satt och pratade och hade trevligt. Hon fick träffa sitt yngsta barnbarn och Leapluttan. Hon har ju fem barnbarn nu och ett barnbarnsbarn och ett barnbarnsbarn på väg. Hehe stor familj nu, många att köpa julklappar till :P
 
Jag har köpt en dress som man ska ha under kläderna som ska hjälpa till att få tillbaka formen efter förlossinngen. Den formar och lyfter och de är ju inte helt fel nu när man känner sig som ett sladder...Får se om det funkar.
 
Idag tänker jag göra inbjudningarna till Leas treårsdag den 1 october. Kan ju va bra att få inbjudningen lite innan kalaset... Färdigt resultat kommer upp här sen. Sedan måste jag fixa lite i Leas rum, hon är duktig på att plocka undan själv om man är där och hälper henne men ibland måste man hjälpa till lite mer och nu ser de ut som ett bombnerslag där inne  så de får bli att ta fram skyfeln och sätta igång hehe.
Nu ska vi ta oss ett bad!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress