BVC besök nummer tre avklarat och Belle går upp i vikt med rasande takt och de är vi så tacksamma för. Sedan förra besöket för två veckor sedan hade hon gått upp 350 gram och de är perfekt och precis på hennes kurva. Hon har blivit 1,5 cm längre också så hon är nu 57,5 cm, stora tjejen!
 
Var förbi apoteket och köpte saltlösning till att rengöra hennes öga med, det varar och är jobbigt för hon har en outvecklad tårkanal. Hoppas den blir bra snart! Sen vart de en sväng in på Åhlens också för inköp av hårfärg till mannen och lite inspiration på heminredningsavdelningen. Tycker Åhlens har så mycket fina saker, där skulle jag kunna handla en hel del om jag hade pengarna. Vilka färger tycker ni är snyggast i badrummet? Vi har gröna handukar idag och med mattan med grönt i kan man ha lite fler färger i badrummet men ja tycker själv att mattan med blått ser väldigt fräsh ut. Har satt i hop två exempel, vilket tycker ni är snyggast?
 

 
Hittade äver ett par snygga blockljushållare som skulle passa till vårt buddah inspirerade vardagsrum.
 
 
Annars är jag väldigt inne på vitt just nu, tycker de är rofullt.
 
Lea har haft sin första heldagsutflyckt med förskolan idag, hon va så söt när hon sprang iväg och var så stolt över sin lilla ryggsäck som jag packat med extrakläder och vattenflaska. Jag hade Belle i bärselen när vi lämna, tycker de är smidigast.
 
 
När jag hämtade henne gick vi och handlade, de är så bra eftersom affären ligger på vägen.
Lea skulle både dra vagnen och bära korgen, lillan, hehe hon ska visa hur stor och duktig hon är nu när hon är storasyster :)
 
 
När vi kom hem hitta Lea en spindel i sin potta... usch! Men jag skrattade för att hon inte skulle bli rädd, då lär hon aldrig vilja sätta sig på pottan igen och de som redan är svårt. Men Andreas fick ta hand om den för de ville jag inte....
 
 
...Blääääää!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress