Idag har jag varit på ny hörselscreening med Belle på Danderyds sjukhus. Förra gången hade hon fortfarande klet från förlossingen eller något i örat så de fick ju inte fram något resultat men denna gåneg gick det utmärkt på första försöket.
Skönt att ha de överstökat och att hennes hörsel är utan anmärkningar.
 
Sedan vart de prommenad med Nadinne till Östermalm och deras butik som snart öppnar. Så fint var det, har ju aldrig varit där tidigare och vart posetivt överaskad hur stor (jämfört med min fantasi) lokalen var. De har gjort så himla fint, ska bli kul att se det färdiga resultatet sen vid premiären den 4 october. 
Julle kom också förbi och de va första gången som de båda träffade Belle så de var ju också roligt. Hon sov dock mest hela tiden :P tur var väl det för vi bestämde oss för att gå och äta på en indisk restaurang och de är så jobbigt när de inte vill sova när man själv vill äta så de gick så bra så. De va nog Belles första restaurang besök om jag tänker efter, hehe, fast hon låg ju i vagnen hela tiden.
Jag beställde en chicken masala tror jag att den hette, är så himla dålig på indisk mat men så här såg den ut i alla fall
 
Helt okej, ingen smak sensation men detycker jag inte indisk mat är över lag heller så godkänd.
Julien bjöd på maten, så trevlig han är den där fransmannen ;) Tack så mycket igen!
 
Sedan bar de av till förskolan för att hämta stor tjejen. Idag uptäckte hon klistermärket på bananen och de va himla kul att hålla på med hehe
Så fin i sina nya regnkläder :)
 
Sen vart de lite mys i soffan. Hittade två matchande linnen till tjejerna så nu ser man värkligen att de är systrar. Köpte det lilla till Lea när hon va bebis sen när hon växte ur de köpte jag ett större för jag tyckte de va så sött och nu har de därför var sitt! Så bra så!
 
Har tillbringt kvällen med att grundmåla köksbordet, de blir nog bra de här. Om man kisar så ser man inte hur flammigt de är fortfarande och då kan man tänka sig hur fint de blir med vitt bord istället för furu som de varit.
Furu är fjällen stuga för mig så de vill jag inte ha hemma. Bilder kommer när sista lagret är målat så ni får se före och efter.
Får se om jag orkar måla om ett högskåp också, skulle vilja ha ett vitt i sovrummet men har bara två stycken träfärgade i olika träslag att välja på så ett av de ska nog få sig en make over. Men de blir nog lite senare i så fall.
 
Nu är jag trötter och ska gå och knyta mig, ha de!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress