7 september 2012

BVC

Mammaliv

Idag fick Lea vara hemma från förskolan för det är så många i personalen sjuka... De frågade om de var okej om hon var  hemma så skulle vi få priset reduserat och eftersom jag är hemma och är mammaledig så undra de om de va okej. Jag känner väl att finns det inte tillräckligt med personal så vill jag inte att Lea ska vara där ändå för hur stor blir säkerheten då, de kanske måste ha 10 barn på en vuxen och jag vet ju hur svårt de kan vara att bara ha koll på ett...
 
Under förmiddagen så började Lea kännas väldigt varm och hängig och hon ville sova hela tiden så jag tog tempen med vår nya napptermonmeter men den visade 37 grader. Jag trodde inte på den och använde den vanliga och den visade 38 grader. De är ju en viktig skillnad men eftersom jag hade tid hos BVC för Belle så fick Lea följa med ändå. Nu var det inget tjafs om att hon skulle hoppa ur vagnen och gå för hon var helt däckad och sov i vagnen hela tiden. Hon ville inte äns gå ur vagnen på BVC så hon fick sitta i vagnen i hallen medan jag tog in Belle i ett rum. Vi hade öppen dörr så Lea kunde roppa på mig om hon ville något men hon låg bara där och sov :( stackars liten.
Sen hände något roligt, Lea bästa kompis från förra förskolan kom förbi inne på BVC, de har försökt nå oss och få tjejerna att träffas men eftersom vi varit så sjuka så har jag väntat med att ringa dem. Irma heter den lilla flickan och Lea pratar om henne hela tiden. Hennes mamma sa att det var samma sak för Irma, hon saknade Lea jättemycket och de hade till och med svårt att få Irma till förskolan nu när Lea inte går där längre. Nu ska jag ringa nästa vecka så kan vi bestämma en dag då tjejerna får leka.
 
Belle hade gått upp hela 300 gram sedan sist och växt ytterligare 1 cm så vi kommer nog få en riktig knubbis, de gillas :) De är så sött med alla valkar och skulle de åka på någon infektion har de att ta ifrån. Men de hoppas vi på att hon inte gör. 
 Sedan tog vi en prommenad hem, solen sken och de va riktigt mysigt med mina två sovande tjejer i vagnen <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress