Usch, vore det inte för att jag va tvungen att ta mig till förskolan med Lea idag så hade jag inte stigit ur sängen.
Vlket skit väder de varit hela dagen och har inte fått sova många timmar i natt heller. Tjejerna avlöste varandra med att ha mardrömmar och sova dåligt så jag va helt förstörd i morse. Alternativet är ju att ha Lea hemma men då kan jag garantera att de tar mer av min energi än att gå och lämna henne på förskolan. Morgonen va inte speciellt rolig eftersom Lea också var trött och därför väldigt grinig och gnällig. Allt va fel, hon ville inte klä på sig, äta frukost eller klä på sig ytterkläderna. Stövlarna va jobbiga och Belle va jobbig så allt skulle de gnällas på, jättekul för mig... Mitt tålamod va inte de bästa heller, kände nästan hur jag svävade över situationen och såg mig sitta där helt parralyserad och bara glo och bita mig i kinden medan Lea låg på golvet och gnällde. Inte nog med de så va jag tvungen att gå ut vid 6.30 för att flytta på bilen då den stog i lastzon (parkeringsförbud) efter 7.00 och sen skar jag mig på vällingpaketet!

Regnskydden blev jag också helt galen på, varför måste buggaboos regnskydd va så förbannat hårda att dra över vagndelarna, vad är de för fel på resår? Det är väl för att de ska hålla formen (se bilden) men med regnskydden halvt på knallade vi till förskolan i rusket.
Med risk att jag låter smått irriterad men ibland måste man bara klaga lite....
Så för att stilla min irritation och få lite energi begav jag mig sen till Västermalmsgallerian för lite shopping. Nu är jag lycklig igen =D Det vart ett besök på Granit, åh vill ha hela deras utbud men de vart en ny vas eftersom min förra gick sönder och nya tallrikar. Super nöjd!


Sedan kan jag ju inte gå till ett centrum utan att besöka HM och Gina, hittade ett linne till mig, en overall till Belle och lite höst kläder till Lea. 
Tyckte oversize tröjan va så söt, ser ju nästan ut som den jag köpte till mig själv. Sedan vart de en randig klänning i lite varmare material och ett par leggins.
 
Nu ska jag lyxa till det md en pizza till middag, så det så!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress