13 november 2012

Barnvagnsbio

Mammaliv

Så, då har man provat barnvagnsbio. Va helt okej så de blir nog fler gånger. De släcker inte ner så mycket i salongen och de har inte på ljudet så högt så man ska se sina bebisar och de inte ska vakna eller tycka det är så högt och de va jättebra. Visst va de babyskrik och mammorna satt och lekte med sina barn men eftersom de är långt ifrån fullt i salongen och man själv är van att ha ljud runt sig så kopplade man bort ljuden ganska fort så man fick den där biokänslan ändå. Perfekt sätt att se en film som småbarnsförälder då man sällan annars kommer iväg på bio. Mitt i filmen va det en paus då man kunde byta blöja och fika lite. De hade skötbäddar utplacerade längst fram och bjöd på blöjor, våtservetter och produkter från företag som sponsrade barnvagnsbion ex skedar från Bambino och servetter.

Man fick parkera vagnen utanför salongen så jag låste fast den och tog med liggdelen in i salongen. De funka jättebra och Belle sov största delen av filmen.
 


 
Efter det åkte jag till jobbet och fixade lite grejer sedan va de möte med prästen för att planera Belles dop som kommer va den 24/11. Allt gick jättebra, kyrkan är så himla fin!
 


Vi har bestämt psalmer till dopet och valde en klassiker "Tryggare kan ingen vara" då jag tycker den är så fin sedan blev det två lite nyare psalmer som heter "Lilla Liv" och "Sov du lilla". Ni kan lyssna på dem genom att trycka på namnen om ni inte känner till hur de går.
 
Idag ska jag planera lite mer till dopet och ta de lugnt hemma med lite bebis bad och mys innan det är dacks att hämta Lea vid tre.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress