Jaha, då har man gått över tiden i 10 dagar. Nu har jag bestämt mig för att strunta i det. Hon kommer när hon är färdig och de tar för mycket enerig att må dåligt över att hon inte kommer hela tiden. De är ju inte så att hon kommer stanna där inne till jul eller äns till september så de är ju bara att ta de lugnt och vänta på att naturen (eller igångsättningen) har sin gång.

Har varit inne och kollat lite på Zaras hemsida, jag bara älskar deras barnkläder! Är inte de här höst outfittsen bara så söta?

Kan ju ha dem båda till både vardag och fest :)


Sedan får vi ju inte glömma Bebban (om hon nu kommer någon gång...)



18:30

Nu är vi hemma igen efter en liten sväng till min bästa gudson med familj. I fall att jag intekan komma på lördag så lämnade jag hans present och kort så han får de på rätt dag i alla fall.
Det har varit jätte konstigt väder idag, först bara 12 grader så ganska kallt sedan vart de högsommarvärme med riktigt kvav luft och sedan började de regna och vart lite kyligt igen. I stan spöregnade det länge så när jag kom hem hade de regnat in genom ett öppet fönster som Andreas inte sett. De hade blivit en liten översvämmning på fönsterbrädan.
I Nacka duggade det bara så vi tog oss från parken där tjejerna lekt en stund hem till Mickan.



Hon bjöd på kakor och bebismys, William är ju bara för sött, han låg och sög på sin stortå i babygymet.
Lea letade upp alla Linneas handväskor, princesskor, tiara, prinsessdocka och vagn och drog runt med medan Linnea ägnade sig mer åt gevären och helikoptrar....haha man märker vem som har en storebror som Mickan säger.
Lea skulle behöva en bror men jag tänker inte ta några prinsessaker ifrån henne för de älskar hon och har alltid gjort och valt de så så får de va. Hon får leka med vad hon vill och just nu är de prinsessor och dockor.


Hon älskar bebisar också och speciellt William som hon träffar oftast. Idag såg jag dock första tendensen till svartsjuka när jag matade Willam i famnen, då ville Lea sitta i mitt knä och vart jätte ledsen när hon inte fick.
Hon låg på golvet och grät och skrek att hon också va bebis. Sötnosen, ibland är hon stor och ibland är hon bebis men de är väl så de är. Ska bli intressant med två små hemma sedan...

Nu tänkte jag slänga ihop de Lea ska ha med sig till sitt nya dagis när hon börjar där på tisdag. Inskolningen börjar ju på tisdag den 21/8. SAMMA DAG SOM MIN IGÅNGSÄTTNING! Om de nu blir någon igångsättning... så typiskt, vi var ju bombsäkra på att Bebban skulle kommit till oss tidigare som jag mått i den här graviditeten men ingen merci.
Sån tur är får mamma som ändå skulle passat Lea när vi va på BB då ta hand om inskolningen, inte de mest optimala men väldigt snällt av mamma att ställa upp! Vad ska vi annars göra lixom, går ju inte att strunta i inskolningen för att ha Andreas på förlossningen med mig och de är ju viktigt också att Lea kommer in i hennes nya förskola så naturligt som möjligt. Nu ska jag inte älta de här längre, det löser sig de med!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress