5 januari 2020

Uppföljning

Livet


Åh va roligt det är att blicka tillbaka här på bloggen. Blir mycket lättare att se tillbaka och följa upp det man planerat eller tänk om man skrivit ner det här. Satt precis och läste om mina löften till mig själv som jag hade inför 2019. Då kretsade mina tankar mycket runt familjen. Jag ville lägga mer tid på att umgås och resa tillsammans.
 
Det vi gjorde förra året var att resa inom Sverige. Vi va på landet och njöt av att vara tillsammans utan massor av måsten. Men annars bestod året av rätt mycket jobbar fler resor blev det inte. Det har jag som plan att göra under 2020 istället. Sattsa på att komma iväg med hela familjen, det vore underbart om det blev en utlandsresa men vi får se hur både tid och ekonomi ser ut. 

Yrkesmässigt ville jag fortsätta att vara kreativ och knyta nya kontakter. Det jag gjort i år är att fokusera på de kontakter och relationer jag har, det har inte funnits så mycket tid till att etablera nya men en del nya har jag ju självklart skapat. Älskar att umgås med nya människor och ska även fortsätta att fördjupa mig i de som jag brinner för och kanske gå ytterligare en kurs i inredning. 
 
 
 Vet inte om man ska kalla det nyårslöften men tycker att det är väldigt nyttigt att man stannar upp och reflekterar över sitt liv. Nyår och ledigheten många har runt den här tiden är en perfekt tid att få lite distans och se om man är påväg åt de håll man vill. Tror att det annars är väldigt lätt att bara jobba på och aldrig ha riktigt tid att fundera över sådant. Man har tid att rannsaka sig själv lite. Håller ni med? 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress