3 januari 2020

Sigge 2020!

Vardag

 
Nu har jag landat i att det är ett nytt år. Tycker alltid att det tar ett tag att vänja sig. Säger inte att jag inte kommer skriva fel datum när jag ska underteckna något för de brukar ta ytterligare någon månad, haha. Någon som känner igen sig? Nej, nu känns det faktiskt helt okej och bara peppande att få starta detta årtionde. 

Här ovan ser ni mig och vår älskade Sigge från nyårsafton. Han va så fin i sin lilla fluga. Finare hund finns nog inte (jag är i och för sig partisk) men han är så lugn och snäll mot alla och skäller inte på andra hundar eller människor. Bara om någon ringer på dörren hemma eller beter sig konstigt mot oss på stan, då vaktar han oss. Jag har lärt honom lite tricks under de senaste året. Han är ju bara två så innan dess va de vara fokus på att bli rumsren. Nu väntar han tålmodigt på mat tills man säger varsågod när han ska äta. Sedan har han också lärt sig sitt, ligg och senast vacker tass. Nästa projekt är kryp. Tycker det är så roligt att se hans utveckling. Nästan som ett barn som lär sig sitta eller gå. Vår lilla skatt! 
 
Idag ska vi städa upp lite här hemma och göra fint inför helgen. Vi har inga direkta planer men det är så skönt när hemmet är rent. Kan slappna av och bara ta fredagkväll då.  Hoppas ni får en fin fredag!
 
Lilla älsklingen, här va han bara några månader. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress