Skrev ett litet inlägg om detta på instagram men tänkte även dela här på bloggen. Detta är något jag gjort varje år på ett eller annat sätt när jag firat nyår med mina barn.
 
Anledningen till dessa smällkarameller är att barnen ska ha något att pyssla med under nyårsafton. Jag har stoppat i små lappar, en i varje smällkaramell eller ballong som jag också använt andra år. På lapparna är det antingen en liten karta över lägenheten där barnen får leta efter en present. Lite skattjakt kan man säga. Presenten ska vara något de kan pyssla med under kvällen, ett spel eller en film. På en annan lapp kan det stå en gåta som tar dem till en annan plats där de gömts godispåsar eller något annat gott. Tanken är att dessa olika smällkarameller öppnas Vid olika klockslag och blir en form av nerdräkningskalender till det nya året för barnen. 

Kan säga att det är lika uppskattat varje år hos mina barn och de hjälper dem va motiverade till att orka hålla sig vakna till tolvslaget. (Även om de hänt att de slocknat ändå) Men också bra för oss vuxna att de små har annat att fixa med när vi sitter och äter.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress