Hade ni en bra nyårsafton? Vi hade ett helt fantastiskt och  skönt nyårsfirande hemma hos oss. Vi va egentligen bjudna hem till mina förälderar men de fick ställa in då mamma blivit helförekyld. Tycker så synd om henne som fick spendera nyårsafton i sjuksängen. För vår del gick det så bra ändå. Vi handlade hem mat och gjorde en tre rätters sedan njöt vi av lugnet framför en bra film. Har haft barnen nu i över en vecka och försökt hitta på så mycket jag kan med dem men att ha dem hemma blir lätt intensivt ändå. Ska bli rätt skönt att komma tillbaka till rutinerna med skolan sen när den börjar. Nej, men de har ju vart så mysigt och härligt att spendera tid med varandra också men nyårskvällen va vår första kväll bara vi. Så då njöt vi lite ;)
 
Nyårsdukningen blev en rätt enkel men lyxade till den med lite svarta band, konfetti på bordet och serpentiner i lampan och vimplar. Behöver egentligen inte va mer men hade jag vetat att vi skulle firat hemma så hade jag nog dekorerat lite mer. Älskar ju sådant!
 
 
Idag har vi inte gjort många knop. Sov länge och har vart på promenader med Sigge. Det räcker liksom för en dag som denna. Är ju även pizzans dag idag har vi förstått pch på vår kvällsprommenad nyss såg vingels sju stycken sällskap gåendes med pizza kartonger. Vi ska dock själva äta nyårsrester då vi har både förrätt, varmrätt och efterrätt kvar sen i går. Mums! 
 
Hoppas ni får en fin start på det nya året!  
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress