19 januari 2020

Nya tag

Viktuppföljning


Ja herregud, nu är det nya tag här hemma. Tänk att man är en sådan pendlare. Eller ja, har gått upp en hel del i vikt de senaste tre åren, det så kallade trivsel kilona som man lätt drar på sig när man är sambo och gillar att spendera tid i soffan tillsammans. Sedan har jag haft det rätt stressigt på jobbet så de har inte gjort det enklare utan då har det vart så enkelt att bara åka förbi donken och trycka en cheesburgare. Ja ni hör, jag vet ju exakt vad jag gjort för att hamna här. Många undanflykter för mig själv helt enkelt. 
 
Började som de flesta andra vid nyår och har 31/3 som slutdatum. Hoppas innerligt att jag kan gå ner 10 kg tills dess. Det skulle jag behöva för att komma i min sommargarderob. Bli så klart glad för det jag lyckas gå ner men känner att jag behöver ett konkret mål att sträva efter. 


Så nu har vi lånat hem en motionscykel som ska underlätta träningen här hemma. Då kan man sitta på den och kolla Nyhetsmorgon eller någon film. Vi har ju båda gymkort också men just nu känns det trögt att ta sig till gymmet och då kan detta va ett bra sätt att fasa in träningen i livet igen. 

Än så länge har jag gått ner två kilo så känner iallafall att jag har en helt okej start. Första veckan gick jag ner typ allt och nu har jag stått still en vecka. Så nästa vecka räknar jag med ännu en nedgång. Försöker tänka långsiktigt och inte bli nedslagen för att denna vecka inte visade lika mycket resultat. Men mår verkligen bäst i kroppen när jag är några kilon lättare så det är ju klart värt att sträva efter. Inte ge upp! Längtar tillbaka till den känslan när man verkligen längtar till träningen. Tränar ni regelbundet eller hur känner ni för träning?
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress