22 januari 2020

Kall onsdag

Vardag


Usch va kallt det var idag! Nu känner man att det är januari och att våren ändå är en bit bort. Denna morgon kände jag mig inte fullt lika utvilad som gårdagen. Natten har nämligen varit rätt jobbig. Anledningen är en viss liten moppskille vid namn Sigurd "Sigge" Fröblom Wallin. Ja, så är det. Har man gjort något som kräver en riktig tillsägning så blir man kallad hela sitt namn och inga puttinuttiga sneknamn. Nej, av någon anledning så va han superpigg när vi skulle sova och vankade av och an i lägenheten. stod och frustade vi sidan av sängen och ville ha vår uppmärksamhet när vi bara ville sova. Han gick på en sen kvällsprommenad men allt slutade med att Oskar va tvungen att gå ut med honom mitt i natten så han skulle rasta sig lite. Så somna efter 02 för att sedan väckas av väckarklockan 06... Va inte i mitt sinnesfulla bruk förrän vid 9 tiden när det va dags att gå på Belles utvecklingssamtal på skolan.... 

 
Så är det inte barnen som håller en vaken om nätterna så är det hunden. Dessutom hade jag dragit i mig två koppar kaffe vid 20 tiden som inte verkat gått ur kroppen heller så när man väl va vaken, då va man vaken... Va nämligen helt slut och huvudet va fullt med info när jag kom hem efter informationskväll på Leas nya skola som va mellan 18:00-19:30. Hon ska ju börja i en högstadieskola efter sommaren och det är såå mycket info att ta in och inte tal om alla skolor som ska besökas. Så när jag kom hem behövde jag kaffe för att orka med alla kvällsrutiner. Här märker man verkligen skillnad på de veckor när man inte har barnen och bara har sig själv att ta hand om... En riktig hashtag livet helt enkelt!
 
 
Nu ska jag försöka ta mig i kragen och gå och fixa naglarna. Har en ledig dag idag så har passat på att boka in lunch med min kusin och massor av måsten... Rensade precis lite i hallen och satte in en lite elefantöra. Får se om den trivs. Hade egentligen behövt lägga mig och sova, men får bli en tidig kväll istället. 

Hoppas ni haft en skönare natt och morgon och får en härlig onsdag! 

 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress