21 januari 2020

Den lugna helgen

Mammaliv

 
Tisdag idag då. Hur känner ni för tisdagar? Många verkar tycka att det är en rätt seg dag. En transportsträcka till onsdag som brukar va lite roligare med sin lillördags-känsla. Personligen så tycker jag tisdagar är en rätt skön dag då jag brukar hinna med rätt mycket. Här brukar jag lyckas klämma in lite måsten som ska göras i veckan och så också denna tisdag. Inte fullt så glammigt kanske men alla dagar kan inte va de heller. Nej, idag står tvätta högt upp på listan. 
 
Tänkte även berätta lite om helgen som var. Den här helgen hade vi inga barn och med de försvann många måsten. Till viss del är det rätt skönt att ha dessa måsten när man är ledig för då tar man sig upp tidigare på morgonen sedan följer någon aktivitet eller utflykt för att de inte ska bli rastlösa och outhärdliga här hemma. Ja, ni med barn vet... och det är ju rätt skönt och roligt att hitta på saker och ta tillvara på dagen.
 
Men denna helg behövde jag alltså inte göra så mycket och hade inte så många måsten. Kan säga att det va en välbehövd sovmorgon både lördag och söndag då jag också var ledig från jobb. Men vi tog två riktigt långa promenader följt av en fika på stan. Lyx för en småbarnsmamma då jag inte ofta kan njuta av det när barnen är med.
 
 
Imorse kände jag mig för första gången på länge rätt utvilad. Vaknade av mig själv vid 6:00. Kan det va så att jag äntligen har återhämtat mig? Ska ta tillvara på energin idag!
 
Ha en underbar tisdag! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress