2 januari 2020

10 år av mitt liv!

Vardag


Tänk att det nu är 2020! Det är ju helt galet. Kommer ihåg milleniumskiftet som att de va fyra-fem år sedan men 20, det är ju faktiskt inte klokt. De här senaste decenniet har betytt så mycket för mig och det är väl inte så konstigt eftersom jag varit mellan 25-35 år under det. De kanske mest händelserika åren i mångas liv om man tänker på att träffa en seriös partner, skaffa barn och lägga grunden till en karriär.
 
Ja, har verkligen blickat tillbaka på mina 10 år och det har vart både obeskrivlig lycka men också tuffa tider.
När jag va 25 hade jag ett barn, lilla Lea och skulle precis gifta mig. Äktenskapet höll i sex år och under den tiden fick vi också lillasyster Belle. Skilsmässan va ingen höjdpunkt. Under denna destruktiva tid bröts jag ner för att sedan få hitta mig själv på nytt. Kommer ihåg den här tiden som väldigt förvirrande och jag visste inte riktigt vad jag ville eller kände. Efter några månader insåg jag att jag hade känslor för en av mina närmaste killkompisar som också var min kollega. Tur var väl det för finare kille går inte att hitta. Är så glad över att han hade de tålamodet med mig. Att han inte bara gav upp när jag sa att jag inte va intresserad. Men det är nog så jag fungerar, från att va helt sluten till att öppna upp mig och våga känna igen. 

När den dörren var öppnad såg jag hur lika vi är och ibland är det t o m läskigt hur vi tänker och resonerar på samma sätt. Han är utan tvekan min tvillingsjäl och 2018 friade han till mig, framför brasan under en helg på landet. Kommer aldrig glömma den stunden, lycka rakt igenom. 
 
Dessa 10 år har också bjudit på massor av härliga resor med barnen, kärleken, föräldrarna men också med mina kusiner som jag verkligen aldrig kommer glömma. Bockade av både Ibiza och San tropez med dem, helt galet roliga och häftiga resor.
 
Karriärmässigt har jag faktiskt gjort det jag alltid drömt om under denna tid. I början av decenniet jobbade jag som handläggarstöd vilket va den arbetsplatsens namn för coach. I denna roll fick jag resa, träffa massor med människor och verkligen utmana och utveckla mig själv. Därefter följde två mammaledigheter på nästan tre år totalt. under den tiden flyttade min tjänst stad och jag bestämde mig då för att byta till en bransch jag alltid älskat, Mäklarbranchen. Efter den utbildningen jobbade jag som assistent i 4 år och de la grunden för att jag skulle våga ta nästa steg och bli egen. Nu har jag drivit mitt egna företag sedan 2017 och det är verkligen en erfarenhet. Kämpigt men också så roligt. Jag är så stolt över mig själv, att jag vågade ta steget och så spänd över vad framtiden har att komma med. 
 
Ja, ser verkligen fram emot de kommande 10 åren. Shit, jag kommer va mellan 35-45 under det kommande decenniet. Då är man verkligen vuxen på riktigt. Äh, bring it! Jag är redo!
   
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress