1 februari 2020

Mellolördag!

Livet

 
Yey, nu kör vi igång! Älskar verkligen Melodifestivalen och hela folkfesten runt detta. Vi hade laddat upp här hemma med fruktfat, egenpoppade popcorn (med lite fett i då det inte är så mycket points) och naturgodis. Ja, jag vet. Naturgodis är typ fetare än vanligt godis men nu lyckade vi till det då det va mello, så det va det värt! Invägningen igår gick inte jättebra heller utan stod still i vikt denna vecka. Hade ju en rejäl utsvävning i onsdags då vi vi på crepes så de va nog det som va spiken i kistan. Men trotts lite naturgodis i magen är jag taggad på en ny vecka och tänker inte ge upp. 

Så kollade ni Mello? Vad tyckte ni om första veckans tävlande? Min absoluta favorit va The MAMAS som gick direkt till final. Tyckte det numret va riktigt glatt och härligt. Medryckande, precis som jag tycker ett nummer i Mello ska vara. Följer ni mig på storys så kunde ni följa min lycka när de gick vidare :D

Såg ni förresteb vad vi gjorde tidigare idag?! Vi va på hundcafe! Det är ett ställe som öppnat precis här vid oss som har fika till både hundar och människor. Sigge fick sin första semla (bestod av osötat bröd, yougurt och lite mosad banan) och det va en riktig hit. De fanns massvis med godsaker att välja på till de fyrbenta små hjärtanen  och utplacerade vattenskålar, bäddar och plats för mys under trappan.


Har ni sett! De hade till och med hundöl! Haha, detta va vi dock lite avvaktande för då Sigge är lite av en allergihund men semlan klarade han bra. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress