Inlägget i samarbete med Smakbox
 
Detta är ett så härligt samarbete som gör mig lika glad och överraskad varje gång denna smockfulla låda levereras hem till oss. 
 
I denna box som kom till oss förra veckan fanns väldigt många nyheter som jag aldrig provat och som föll mig helt i smaken. Dessa spröda glutenfria kex blev snabbt favvisen speciellt med creme cheese vitlök och lite timjan på. Perfekt till ostbrickan eller bara som ett litet snack, Mums!
 

 

Nu när vardagspusslet drar igång igen och man lätt hamnar i gamla vanor och rutiner kan de va super att få lite hjälp på traven att hitta nya roliga produkter och smaker. Därför blir Smakbox en så himla bra grej och verkligen något jag kan rekommendera en prenumeration på! Denna gång fick jag också prova deras tillägg Kylt & Fryst med i leveransen och jisses va mycket gott de va i de kassarna! 

 

 
 
Är så glad över att jag just nu även kan erbjuda er mina fina följare denna rabattkod som ger er 20% på boxen och just nu får du även med kokboken Zeinas Kitchen Recept från Mellanöstern värde 199 kr när du startar en prenumeration. Koden du ska ange vid beställning är LILLAANNA

 

Då får man alltså Smakbox för endast 149 kr, med ett värde på ca 400 kr, samt en kokbok värde 199 kr! Erbjudandet gäller t.o.m. 26/9 2019 eller så länge deras lager räcker. Så passa på!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress