13 oktober 2019

Korta helger

Vardag

 
Då har ännu en helg passerat förbi. Kan inte komma ihåg om kag någon gång tänkt ”oj va lång den här helgen va”. Nej, troligtvis inte. Kanske när man va liten och sjuk och bara längtade efter att få träffa sina kompisar igen, men nej inte någon gång i mITT vuxna liv har jag känt att helgen räckt till alla roligheter och planer jag egentligen skulle vilja göra. Känner ni likadant?
 
Veckorna går i och för sig lika snabbt dem också, speciellt om man har mycket jobb inbokat... Svårt att hinna allt man vill. Hade gärna klämt in en dag till mellan onsdag och torsdag pch en till helgdag mellan lördag pch söndag. Så, 9 dagars veckor, ja varför inte! Eller så blir jag helt enkelt bara lite bättre på att planera och prioritera... Hm, får jobba på det...
 
 
Städa han vi med iallafall och det va välbehövligt. Körde en rejäl genomgång av lägenheten med dammsugning, våttorkning och dammtorkning. Sedan har jag varit på Ikea och köpt låduppdelare till våra badrumslådor. Är så nöjd med resultatet! Allt ser så prydligt ut nu och enkelt att hitta de man vill ha. Nu vill man hålla den här ordningen så det gäller att ställa tillbaka och lägga tillbaka allt på rätt plats. Får se hur länge detta håller, tur är att barnen är lika noga som jag så det är väl mest sambon jag undrar över hur länge han klarar detta, haha! 
Bild Ikea 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress