Måste bara tillägna detta inlägg till vårt hotel i Paris. Snob hotel, haha ja det låter ju lite roligt men vi va så himla nöjda! Rummet vi fick va deras minsta rum och de ursäktade sig för att vi fått det men de hade så mycket bokningar just dessa dagar. För oss gjorde det absolut inget! Rummet va superfint och utrustat med allt man behöver. Vi kunde ligga i sängen och spana ut över innergården från vårat två franska balkonger eller titta på tvn som hängde mellan dem. Tycker att det är mysigt att vakna till tvn samt ha tvn på när man kryper ner i sängen. 
 
De städade varje dag och jag tyckte standarden inte kunde varit bättre. Hotellet hade vi nog aldrig hittat om det inte vore för min insta vän Evelina som rekommenderar det efter att jag frågat efter tips på ett inlägg. Så himla tacksam för dessa fina människor som lägger ner tid att skriva till personer de egentligen inte känner. 
 
 
Ni som följer mig på nstagram fick en liten tour av rummet och fick se de fina garderoberna med belysning i och vårt fina svarta glasskrivbord och svarta sammetspuff också, det hållet fick jag nämligen ingen bild på.
 
Men det bästa med hotellet va utan tvekan läget. Mitt i de mysigaste restaurangområdet och precis vid shoppingområde Les Halles. Fiken, de små restaurangerna och frukost ställena avlöste varandra och de va gångavstånd (5-10 min prommenad) till både Le Marais,
Notre Dame och Louvren. Där avgick också bussarna som vi tog för att ta oss runt i staden. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress