Hur underbart är det inte med helg!? Långa promenader, en lunch på stan och planering inför veckan. Precis så spenderade vi vår lördag. Vi har blivit så duktiga på att göra menyer inför veckorna så på helgen brukar vi nu mer storhandla eller ja iallafall veckohandla. Lite roligt är det att sätta ihop dessa menyer och genom att inte handla varje dag sparar vi säkert mycket pengar också. Kan säga att de mindre butikerna runt oss här i stan är svindyra att handla i. Går nog utan att överdriva 300 kr varje dag annars, bara på Ica... Hur gör ni, brukar ni veckohandla?
 
Detta lunchställe ligger på Torsplan så lagom långt från oss. Gillar Torsplan mer och mer, en helt ny stadsdel som håller på att växa fram och det va där vi handlade igår så vi slank in på ett ställe brevid vid namn Macelleria för en bit mat.
 
Oskar beställde vedungsbakad pizza med skaldjur och jag en risotto. En himmelskt god risotto också, blir sugen på den igen nu bara av att skriva om den. Alltså så god!
 
 
Sen bar det av hemmåt för att städa och förbereda middagen då vi bjudit över några vänner på middag och spelkväll. Hade en fantastisk kväll! 
 
Nu har jag precis vart och jobbat en sväng, landat hemma och ska snart i väg för att plocka upp på nya lagret. Japp, ni läste rätt har äntligen börjat flytta in i nya lokalen! Ska ta lite bilder så ni får se sen <3
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress