Inlägget i samarbete med Testagram
 
 
Måste berätta om denna box full med spännade nyheter som kommer hem till oss en gång i månaden. Hela familjen ser fram emot stöppla boxen när den dimper ner hemma hos oss. Testagram är ett företag som jag kom i kontakt med via Instagram. Man prenumererar på en box med ett tema som man själv väljer. Det finns fredagsboxen med lite festligare tema, hälsoboxen med inriktning på träning och hälsa och månadsboxen som kommer med nyheter en gång i månaden. Det är alltså den jag har och det är ju lika spännade varje gång när man öppnar den för att se vad för nyheter man kommer få prova.
 
 
I denna månadsbox kom massor med nya favoriter så som dessa müslibollar med bär. Så himla goda och ett perfekt nyttigt alternativ för en snacksare som mig.
 
 
Här ser ni hela majboxens innehåll. En annan ny favorit som jag också sett i butik nu är Cocacolas nya smak med persika. Sååå himla god, ni måste prova den om ni inte redan gjort det! Har ni själva svårt för att väva in nya produkter i er vardag är detta ett superroligt sett att göra det. Spana in deras boxar på deras hemsida eller deras instagram för mer info! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress